Onze Gastouders

Bij Gastouderbureau Kiddiez zijn gastouders uit verschillende woonplaatsen inschreven. Hieronder stellen wij hen aan u voor.

Gastouders in ‘s-Heerenberg

Sijnie

Sijnie is al jaren een ervaren gastouder. Speciaal voor ‘haar’ kinderen heeft ze aan haar huis een aparte ruimte gemaakt waarin kinderen kunnen spelen, spelletjes doen en knutselen. Kenmerkend is haar persoonlijke aanpak, waarbij alle kinderen de ruimte krijgen om zichzelf te ontwikkelen. Ze heeft een grote tuin, waar ze met plezier kunnen spelen onder andere op de trampoline, in de zandbak, op de schommel of glijbaan. Ook heeft Sijnie konijnen, die de kinderen kunnen aaien en knuffelen.

Silvia

Voor Silvia is het van belang, dat kinderen spelenderwijs dingen kunnen leren, samen kunnen spelen en plezier hebben. Kinderen moeten gewoon kind kunnen zijn. Silvia onderneemt graag dingen met de kinderen. Zo gaat ze bijvoorbeeld een stuk met de kinderen wandelen, op visite of naar de speeltuin in de buurt.

Gastouder in Etten

Sylvia

Sylvia is een enthousiaste gastouder. Ze vindt het leuk om gezellige en leerzame dingen met de kinderen te ondernemen, zoals knutselen en spelletjes. Voor haar huis is een grasveld, waar de kinderen veilig kunnen spelen.

Gastouders in Doetinchem

Linda

“Wat ik erg leuk vind is naar buiten gaan, voorlezen, bakken en knutselen. Het gaat niet om het eindresultaat maar om het ontdekken van materialen en lekker bezig zijn. Ik bied kinderen graag een veilige basis, een ”thuis” waar kinderen zich kunnen ontspannen en zich zelf kunnen zijn.
Kinderen leren van en door elkaar. In mijn gastouder opvang worden vaardigheden gestimuleerd door bijvoorbeeld elkaar te helpen, speelgoed samen op te ruimen of het samen vieren van feestelijke gebeurtenissen.
Zelf beschikken we over een grote woning met tuin waar de kinderen zich prima kunnen uitleven. Boven hebben we een kamer beschikbaar gesteld waar de kinderen kunnen slapen.”
Klik hier voor haar Facebook-pagina
Klik hier voor haar eigen website

Gastouder in Gaanderen

Annet

Annet heeft zelf 3 kinderen waarvan de jongste 3 jaar oud is. De anderen gaan naar school. Ze wonen in een vrijstaand huis met een ruime tuin met veel mogelijkheden.
“Achter het huis is een bos waar we regelmatig te vinden zijn. Ik heb 12 jaar op een kinderdagverblijf gewerkt met verschillende leeftijden. Wat ik belangrijk vind in de opvang van kinderen is dat er rust en harmonie heerst.
Kinderen moeten zich prettig en geborgen voelen, alleen dan kunnen zij zich optimaal ontwikkelen. Door verschillende leuke activiteiten aan te bieden, die passen bij de ontwikkeling van de kinderen hoop ik dit voor elkaar te krijgen.”

Gastouder in Ruurlo

Hilda

Hilda is afgestudeerd als onderwijsassistent en heeft veel ervaring met dove en slechthorenden, meervoudig gehandicapte kinderen en kinderpsychiatrie. Na de geboorte van haar jongste kind heeft Hilda de overstap gemaakt naar gastouderopvang.
Hilda heeft veel aandacht voor de ontwikkeling en opvoeding van het kind. Ze gaat met kinderen op pad onderandere naar voorleesuren in de bibliotheek. Ze heeft een mini-moestuin, waarin de kinderen kunnen meehelpen. En ze heeft aandacht voor muziek en beweging.
Klik hier voor haar Facebook-pagina
Klik hier voor haar website Hilda