Waarom Kiddiez

Gastouderbureau Kiddiez zorgt voor bemiddeling in de opvang van kinderen 0 t/m 13 jaar. Hierbij zorgt GOB Kiddiez voor de controle en begeleiding van de gastouders, het koppelen van ouders aan gastouders en de administratieve afwikkeling.

Persoonlijke aandacht en zorg

De nadruk ligt bij Gastouderbureau Kiddiez op de persoonlijke zorg voor u en uw kind(eren). Zodat u weet, dat uw kinderen precies krijgen wat ze nodig hebben.

Hierbij staan voor Gastouderbureau Kiddiez de volgende uitgangspunten voorop:

persoonlijk : Ik streef naar goed contact met de gastouders en ouders. Laagdrempeligheid, transparant en open. Ik ben altijd beschikbaar met Whatsapp en telefoon voor vragen.

kleinschalig : Ik kies bewust voor kleinschalig, zodat ik weet wat er speelt bij alle gastouders en ouders en dat ik daarop kan inspelen.

zorgvuldig : alle papieren op orde en regelen, wat er geregeld moet worden! Duidelijkheid en structuur is belangrijk voor een vertrouwd gevoel en goede samenwerking!

Over Kim Nijman

In 2012 heb ik Gastouderbureau Kiddiez opgericht. Voorafgaand aan het starten van het gastouderbureau ben ik tien jaar werkzaam geweest als leerkracht in het basisonderwijs. Ook nu nog werk ik op inval-basis regelmatig in het basisonderwijs. Daarnaast volg ik zelf ook regelmatig cursussen. Hierdoor blijft mijn kennis en ervaring up-to-date.

Ik woon in ‘s-Heerenberg en heb samen met mijn vriend een zoon, Finn (2010), en een dochter, Noor (2012). Zelf maken we ook gebruik van een gastouder.

Kiddiez, een plek waar u terecht kunt met vragen, opmerkingen en adviezen over de opvang en opvoeding van uw kinderen.